Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu


Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonları UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final kura çekimi yapıldı

İşte Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmeleri:

Real Madrid - Atletico Madrid
Monaco - Juventus

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde ilk maçlar 2-3 Mayıs'ta, rövanşlar ise 9-10 Mayıs'ta oynanacak. Final maçına ise 3 Haziran'da Galler'in başkenti Cardiff'teki Ulusal Stadyum ev sahipliği yapacak.

İşte UEFA Avrupa Ligi eşleşmeleri:

Ajax - O. Lyon
Celta Vigo - Manchester United

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final maçları 4 ve 11 Mayıs'ta, Avrupa Ligi'nin final maçı da 24 Mayıs'ta İsveç'in başkenti Stockholm'deki Friends Arena'da oynanacak.


İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından yarı final turunda eşleşmeler belli oldu.

İspanyol takımlarının eşleşmesinde organizasyonun son şampiyonu İspanyol temsilcisi Real Madrid, ilk maçta Atletico Madrid'i evinde ağırlayacak.

Yarı finalin diğer müsabakasında ise Fransa temsilcisi Monaco ile İtalya ekibi Juventus karşılaşacak. İlk karşılaşma, Fransa'da gerçekleştirilecek.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Bayern Münih'i elerken bırakırken, Juventus ise Barcelona'yı saf dışı bırakmıştı. Atletico Madrid, Leicester City'i, Monaco ise Borussia Dortmund'u eleyerek yarı finale kaldılar.

Şampiyonlar Ligi yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçları 2-3 Mayıs'ta, rövanş maçları ise 9-10 Mayıs'ta oynanacak. Şampiyonlar Ligi finali ise 3 Haziran günü Galler'in Cardiff şehrinde oynanacak.
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)