Erdoğan, Bosna Hersek'te: Suikast hazırlığı haberi bana ulaştı, ulaştığı için buradayım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balkanlar ziyaretinde suikast iddiasına ilişkin, "MİT'ten bu haber bana ulaştı, ulaştığı için buradayım. Bu tür tehditler bizi yoldan alıkoyamaz" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç ile bir araya geldi. Erdoğan ile İzzetbegoviç, baş başa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından basın toplantısı düzenledi.
Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Ülkemizin Bosna Hersek'in refahı, birliği ve ekonomik kalkınması dışında hiçbir gizli gündemi yoktur, asla da olmamıştır" dedi.

Erdoğan, Balkanlar ziyaretinde suikast iddiasına ilişkin de "MİT'ten bu haber bana ulaştı, ulaştığı için buradayım. Bu tür tehditler bizi yoldan alıkoyamaz" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: "Avrupa'nın değişik yerlerinden gelen binlerce insan, burada eğer görüşmek, buluşmak istediği bir liderle görüşemezse, buluşamazsa benim için doğru bir şey olmaz. Biz kendileriyle burada buluşacağız. Planımız çok farklı bir plandır. Yolumuza çıktığımız zaman yılmadan devam ederiz, 15 Temmuz'daki gibi."

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)