ADD Masonlarca Teslim Alınmıştır


           ADD Masonlarca Teslim Alınmıştır

 Değerli öğretmenim Figen ÖZEN soruyor; “BİR zamanlar bir ADD vardı. Yurt sorunlarına duyarlı, vatan savunmasında cephede. Tam bağımsız Türkiye savunucusu... Türk bayrağı gönderden indiriliyor bir avuç şerefsiz tarafından.
ADD'de ses yok! Ne yapsak, kayıp ilanı mı versek?
Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD)ne karşı yıllardır sürdürülen “edilgenleştirme” operasyonu, mason localarının desteğini de yanına alan ÇÖLAŞAN’IN 2010 Haziranında ADD yönetimini ele geçirmesiyle büyük oranda tamamlanmıştır.
  Yaptığı göstermelik muhalefet, bu edilgenliştirme operasyonlarının bir aracı olduğu gerçeğinin üzerini “sözde Atatürkçülük” şalıyla örtme amaçlıdır.
Tansel ÇÖLAŞAN’IN eşi Emin ÇÖLAŞAN, 26 Ocak 2012 tarihli Sözcü Gazetesinde “Mason localarında siyasi tartışma yapılmaz. Particilik yoktur ve kesinlikle yasaktır. Ama masonlar genelde laik, yurdunu seven, Atatürk ilkelerine bağlı, ülkenin bütünlüğüne sahip çıkan insanlardır” diye yazıyor.
Yani Masonlar Atatürkçüymüş!
Emin ÇÖLAŞAN’IN dedesi Saruhan (Manisa) milletvekili Refik Şevket İnce, Atatürk'ün huzurundan kovduğu masonlar arasındadır.  Mason Milletvekillerinden oluşan ve aralarında R. Şevket İNCE’NİN de bulunduğu bir heyet Atatürk’ün huzuruna çıkarlar.
Masonların büyük Üstadı Mim Kemal, Atatürk'e hitaben:
”Efendimiz biz zaten size bağlıyız fakat siz liderimiz olursanız, bir pervane gibi etrafınızda dönüp dolaşırız” der.
Atatürk,
“Peki, bir şey soracağım, bana cevap veriniz de sonra… Siz Avrupa'da hangi locaya bağlısınız ve mektebinizin ismi nedir?”
Diye sorar.
Mason Üstadı Mim Kemal
“Biz Cenova'ya tabiiyiz ve Reisimiz Barca Mişon'dur” diye cevap verince küplere binen Mustafa Kemal Paşa, “Haydi defolun buradan, cehennem olun gidin. Yahudi uşakları! Benim milletim bana kahraman sıfatını verdi. Ben sizin gibi bir çift Yahudi'ye uşak mı olacağım? Bu gece sabaha kadar Türkiye' deki bütün locaları kapatmadığınız takdirde, yarın teşkil edeceğim Divan-ı Harbe Örfi'ye hepinizi verir ve astırırım. Haydi defolun karşımdan” diyerek masonları huzurundan kovdu.  (İbrahim Arvas, tarihi hakikatler, s.71-72)
Peki, Mason torunu Emin ÇÖLAŞAN ne diyordu? “masonlar genelde laik, yurdunu seven, Atatürk ilkelerine bağlı, ülkenin bütünlüğüne sahip çıkan insanlardır”
Olabilir mi? Kesinlikle olamaz.
Çünkü Masonlar 1935 yılında kendilerini huzurundan kovan ve Localarını kapatan Mustafa Kemal ATATÜRK’Ü asla affetmemişlerdir.
Bu nedenle tüm devlet kurumlarına sızarak, Atatürkçü örgütlenmelerin içinde yuvalanarak Atatürk’ten intikam almak için fırsat kollamışlardır.
           Çölaşanlar, yalnızca dededen değil, tüm sülale boyu masondurlar.
Emin Çölaşan'ın kayınbiraderi, Ankara'nın meşhur avukatlarından, Taner Tuğcu (Anayasa Mahkemesi Eski Başkanı Tülay Tuğcu'nun Kocası, ADD’YE 3. kez Genel Başkan seçilen Tansel ÇÖLAŞAN’IN kardeşi) Büyük Mason Locası Derneği Ankara Vadisi Uyanış Locası üyesi ve üst düzey yöneticisidir. Aynı Loca'da Çölaşan'ın halasının oğlu "Mustafa Atasoy" ve onun eşi "Pınar Atasoy" unda üyeliği bulunmaktadır.
           Masonluk babadan geçer, mason erkeklerin eşleri de genelde masondur. Masonlar ulusalcı değildir.  
Hem mason hem Atatürkçü olunamaz!
Hem mason, hem Ulusalcı olunamaz!
Masonluk, ulusal kimliği, ulusal bilinci, ulusal kültürü reddeder. Masonlar, evrensel kardeşlik safsatası ardına saklanarak bulundukları ülkelerde emperyalizm adına misyonerlik yaparlar.
ADD Emperyalizm adına misyonerlik yapan, devşirilmiş, mandacılar tarafından ele geçirilmiş olduğu için, “Yurt sorunlarına duyarlı, vatan savunmasında cephede. Tam bağımsız Türkiye savunucusu...” olmaktan, yani kuruluş amaçlarından, mason localarının katkı ve desteğini alanlar tarafından bilinçli bir operasyonla uzaklaştırılmıştır. Daha değişik bir söylemle ADD Masonlarca teslim alınmıştır. 09.06.2014 Isparta
Mahmut ÖZYÜREK

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)