Hızlandırılmış Atatürkçülük Kursu Sertifikalı Mason


ADD Genel Başkanlığı görevine 2010 yılında bir operasyonla atanan Mason Tansel Çölaşan bu gün Isparta’ya gelmiş. Çölaşan’ın, ADD’den Kemalistleri kovmak/uzaklaştırmak için “gayri ahlaki yöntemlerle”, Atatürkçü düşünceye karşıtlığı mahkeme kararları ile belgeli kimi karşı devrimci elamanların yalancı tanıklıklarıyla düzenlenen kirli operasyonun Isparta ayağını oluşturanlarla çok sıkı bir ortaklığı olduğu biliniyor. Bu nedenle Isparta’ya sık sık geliyor olması şaşırtıcı değil.
Peki; Masonluğu tescilli Tansel ÇÖLAŞAN Atatürkçü müdür?
Öncelikle belirtelim; “hem Mason hem de ulusalcı, hem Mason hem de Atatürkçü, hem Mason hem de Anti-emperyalist!” olunamayacağı siyaset biliminin gereğidir. 
Mustafa Kemal Atatürk’ü antiemperyalist, halkçı, devrimci özünden kopararak  “herkesin sahipleneceği ortak bir değer” , “tarihsel bir figür”, “siyaset üstü bir kişilik” olarak algılanmasını sağlamak için, “Hızlandırılmış Atatürkçülük kursu” sertifikalı, Batı projesi anti - Kemalist Atatürkçüler, özel görevli olarak Atatürkçülük iddiasındaki örgütlerin yönetimlerine getirildiler.
Böylece Kemalist hareketin stratejik öncelikleri değiştirildi. Faşizme karşı savaşımın aynı zamanda Emperyalizme karşı savaşım olduğu gerçeği ötelendi. Kemalizm/Atatürkçülük eksenli, toplumun ezici çoğunluğunu kucaklayacak toplumsal muhalefet, örgütlerin üst yönetimleri tarafından etkisizleştirilmiş, Mustafa Kemal Atatürk ve Kemalizm bu özel görevliler eliyle siyasal alandan çekilmiş, etkisiz ve eylemsiz kılınmıştır.
Yakın geçmişte eylem ve söylemleri ile toplumsal muhalefetin çekim merkezi konumunda olan Atatürkçü Düşünce Derneği bu gün eylemsiz, dirençsiz,  yaratılan gerici sistemle uyuşmazlığı şekilden öte geçmeyen bir konuma düşürülmüşse bu operasyonun en önemli sorumlularından birisi hiç şüphesiz mason ve mandacı Tansel ÇÖLAŞANDIR.  
Mahmut ÖZYÜREK

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)