Savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeli bir ailenin hayat hikayesi 'Hayat Köprüsü'


Savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeli bir ailenin hayat hikayesini kaleme alınan dizinin çekimleri başladı. Hayat Köprüsü dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı. Merak edilen dizi için geri sayım başladı…

Savaşın etkisinde kalan Suriyelilerin bombalardan ve harabeye dönen şehirden kaçış planlarını ve serüvenini anlatan  Hayat Köprüsü dizisinin çekimlerine ilk olarak Gaziantep’te başlandı. Türk yapımı olan  Hayat Köprüsü dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı.

Hayat Köprüsü isimli dizi Suriye’de hayatta kalmayı başaran insanların ülkemize yaptıkları göçle yaşam savaşları da başlamış oldu. Farklı bir memleket , farklı insanların içinde zor şartlarda hayatlarını sürdürmeye çalışan ailelerin ekrana yansımasıdır. Ellerindeki evlerini, eşyalarını ve hayallerini kaybeden nsanların toparlanma sürecini konu edinene Hayat Köprüsü dizisi reyting rekorları kırmaya geliyor.

Hayat köprüsü’nün tanıtım fragmanı yayınlanmaya başladı ve ilk aşamada oldukça beğenildiği söylenmektedir. Dizinin mart veya Nisan aylarında ekranlara merhaba demesi planlanıyor. Şimdilik hangi kanalda olacağı belirsizliğini korumaktadır.

Suıriyelilerin Türkiye’de ki yaşam savaşlarını anlatan hahyat Köprüsü dizisinin oyuncuları ise Fatma Girik, Perihan savaş, Hülya Koçyiğit gibi Türk sinemasının usta isimleridir.  Dziye konuk oyuncularda dahil olacaktır. Hayat köprüsü dizisinin konuk oyuncuları ise Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie gibi dünya’nın en önemli iismleri yer alacaktır.
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)