Mesut Özil Türkiye güzeli Amine Gülşe restorandan çıkarken görüntülendi


İngiliz basını, Arsenal'da forma giyen Mesut Özil ile sevgilisi 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Amine Gülşe'nin fotoğraflarını servis etti ve "Gizemli esmer" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil ile Amine Gülşe aşkı Londra'da belgelendi; ilişki İngiliz basınında gündem yarattı...

Arsenal'ın Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, takımının Hull City'yi 2-0 yendiği maçın ardından, Santi Cazorla ile birlikte, Londra'da bir restorandan çıkarken görüntülendi.

NOVIKOV'DA BULUŞTULAR

Ancak Mesut'un yanında eski kız arkadaşı Mandy Capristo'dan ayrılmasına neden olduğu ileri sürülen Amine Gülşe de vardı. İkili, Mayfair’deki ünlü Uzakdoğu lokantası Novikov’dan çıkarken görüntülendi. Mekan ünlü aktörler, futbolcular ve Rus oligarkların tercih ettiği bir mekan olarak biliniyor.

Ada basını Gülşe'den "Özil'in yanındaki gizemli esmer" diye bahsederken, ikilinin restoranda oldukça samimi olduğuna da dikkat çekti.

Mesut Özil, 2015 yılında kız arkadaşı Mandy Capristo'dan ayrıldıktan sonra Amina Gülşe ile bir süre flört etmişti. Yıldız futbolcu, Capristo'yla barıştıktan sonra ünlü mankeni terk etmişti. Amine Gülşe, terk edilmesinin ardından "Aramızda duygusal bir şey olmadı. Sevgilisiyle mutlu olsun" demişti.

Özil’in eski kız arkadaşı Mandy Capristo ile ayrılmasına neden olduğu iddia edilen Amine ile Özil ilk kez görüntülendi ve ikilinin aşkları resmiyet kazandı.



Amine Gülşe kimdir?

2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve finali İstanbul’da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Mankenlik yapan Miss Turkey güzeli aynı zamanda oyunculuk yapıyor. 2015-2016 senelerinde "Asla vazgeçmem" isimli dizide oynayan güzel model, dizide Nur isimli karakteri canlandırıyordu.




Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)