AKP'li Burhan Kuzu, Müjdat Gezen'i hedef aldı


AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Müjdat Gezen'in Osmanoğlu ailesi üyesi Nilhan Osmanoğlu'na yönelik sözlerini 'alçaklık' olarak nitelendirdi.

AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Müjdat Gezen'in Osmanoğlu ailesi üyesi Nilhan Osmanoğlu'na yönelik sözlerini 'alçaklık' olarak nitelendirerek, "kendine faydası yok çünkü adamın. Resmen yük bu memlekete, başka bir şey de değil" dedi.

Kuzu şunları söyledi:

"'Evet' diyenler oldu biliyorsunuz. Birisi de Abdülhamit Han’ın torunu. Nihan hanım. Bir takım sanatçı bozuntuları, en ağır lafları ettiler. Resmen sanatçı bozuntusudur bunlar. Yaptıkları da alçaklıktır. O laf mı şimdi. Birisi aynı şeyi onun hanımı ve kızı için söylese razı gelir mi? Böyle bir şey olabilir mi? Sonra ‘hayır’ veriyor. Bu 'hayır'dan şer çıkar. Müjdat Gezen’i esas alarak birisinin 'hayır' demesi oradan şer çıkacağını gösteriyor. Onun 'evet'inden de 'hayır'ından da fayda gelmez. Kendine faydası yok çünkü adamın. Resmen yük bu memlekete, başka bir şey de değil. Bu tip oyun bozanlar hariç makul vatandaşa sesleniyoruz. Bizim muhatabımız zaten onlar. Yoksa böyle çamur tipli adamlarla bir yere varılmaz. Fırsat geldi söyledim, iyi oldu. İçimde duracağına, dışarıda dursun".

Müjdat Gezen, Suada'yı isteyen Abdulhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu için "ben kadını beğendim yahu" ifadelerini kullanmış, "adayı veresin mi geldi" sorusuna ise "yok adayı değil ama, neyse bunu sonra konuşuruz." yanıtını vermişti.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)